Produktpriser i webbutiken anges inklusive moms. Kunder kan både i egenskap av privatperson och företag handla krukor på hemsidan.

Lucero-kollektionen samt övriga produkter som tillverkas i vår fabrik i Spanien är av materialet marmorbetong. P.g.a. vikten skickas samtliga produkter på pall. Eftersom både krukor, statyer och övriga produkter kan beställas i en lång rad färger har vi av naturliga skäl inte möjlighet att hålla lager i Sverige. Produkterna tillverkas efter beställning och är vanligtvis färdiga inom fyra veckor.

Leveranstid: ca en vecka.

Fraktkostnaden är satt till självkostnadspris, 4,900 kr inkl moms från Spanien till kunds fastighetsadress i Sverige. Priset inkluderar pall och emballering.

Vid ev. skada

Det är viktigt att du som kund följer nedanstående information i fall skada uppstått under transporten, detta för att transportören ska kunna ersätta oss för skadat gods och vi därmed kunna ersätta dig som kund.

Om godset mot förmodan skulle ha skadats på vägen måste detta rapporteras omgående:
- Om synlig skada, rapportera direkt till transportören.
- Om dold skada (packmaterialet oskadd) så MÅSTE foton tas, gärna många, både översiktsbilder med godset tillsammans med allt packmaterial (både inner- och ytterlager) samt detaljbilder av både skada och packmaterial. Rapportera till oss över mail med bilderna. Om vi inte får dessa bilder kan vi inte rapportera skadorna till DHL och därmed ej heller ersätta skadat gods. Samtliga bilder och information måste ha nått oss inom sex dagar efter leveransmottagandet.

Här kan man läsa detaljerat om köpvillkor.