Partners & återförsäljare

Vår målsättning är att nå och erbjuda Dig som kund unika, stilfulla krukor av världskvalitet. För vissa kunder passar det utmärkt att köpa krukorna och urnorna direkt online här på hemsidan för snar leverans hem medan andra vill känna på dem och se dem i verkligheten innan köp. För närvarande finns följande KRETAKOTTA®-återförsäljare i Sverige.
Om Du representerar ett företag, i Sverige eller annat nordiskt land, som tycker våra produkter verkar spännande och skulle vilja bli återförsäljare eller partner till oss är Du givetvis välkommen att kontakta oss!

Adriana & Stefan
Telefon: 076-2229728
E-mail: amforeas@medelhavskeramik.se

Återförsäljare

Vi har tre stora återförsäljare och tillsammans med dem täcker vi upp främst norra, östra, södra Mälardalen samt Stockholm med lokala lager:

  • Butikskedjan Grandpa i Stockholm, Göteborg och Malmö: egen kollektion som kallas LowKey.
  • Smedjans Trädgård i Mariefred: mestadels egendesignade krukor men även en del modeller från vårt ordinarie sortiment.
  • Åkersberga Växtförsäljning i Åkersberga: krukor och urnor uteslutande från vårt ordinarie sortiment
Vill ni bli återförsäljare av KRETAKOTTA®-krukor?!

Vi söker fler återförsäljare i andra regioner i Sverige! Hör av er till oss så berättar vi om tillvägagångssättet och hur vi hjälper er att nå framgång!

Partners

Stem Trädgårdsdesign erbjuder KRETAKOTTA®-krukor med helt egen och mycket läcker design!
stemtradgardsdesign.se

Samarbete med Svenska Trädgårdsdesigners Förening vars medlemmar är yrkesskickliga, utbildade och erfarna designers av trädgårdar och landskap. Svenska Trädgårdsdesigners

Samarbete med Insamlingsstiftelsen för Enköpings parker för att främja fortsatt parkutveckling och på så sätt även öka attraktionskraften i Enköping. Enkopingsparker