Marknadens bästa krukor!

Vår målsättning är att nå och erbjuda Dig som kund unika, stilfulla krukor av världskvalitet. För vissa kunder passar det utmärkt att köpa krukorna och urnorna direkt online här på hemsidan för snar leverans hem medan andra vill känna på dem och se dem i verkligheten innan köp. För närvarande finns följande KRETAKOTTA®-återförsäljare i Sverige (nedan).

Om Du representerar ett företag, i Sverige eller annat nordiskt land, som tycker våra produkter verkar spännande och skulle vilja bli återförsäljare eller partner till oss är Du givetvis välkommen att kontakta oss!

Adriana & Stefan
Telefon: 076-2229728
E-mail: amforeas@medelhavskeramik.se

Återförsäljare

Alla våra ÅF håller egna lager och har (förutom Grandpa) ett mycket stort utbud med varierade modeller och storlekar av KRETAKOTTA®-krukor.

  • Brimhage i Visby: krukor och vattentunnor från vårt ordinarie sortiment. Ny ÅF fr.o.m. 2022!
  • Butikskedjan Grandpa i Stockholm, Göteborg och Malmö: egen kollektion som kallas LowKey.
  • Mölnlycke Garden Center i Mölnlycke/Göteborg: krukor och vattentunnor från vårt ordinarie sortiment. Ny ÅF fr.o.m. 2022!
  • Smedjans Trädgård i Mariefred: mestadels egendesignade krukor men även en del modeller från vårt ordinarie sortiment.
  • Åkersberga Växtförsäljning i Åkersberga: krukor och vattentunnor från vårt ordinarie sortiment.
Vill ni bli exklusiv* återförsäljare av KRETAKOTTA®-krukor i er region?!

KRETAKOTTA® är tack vare våra egna och våra återförsäljares försäljningsframgångar det största varumärket av handgjorda medelhavskrukor i Sverige. För enskilda trädgårdshandlare är KRETAKOTTA®-krukorna den perfekta produktlinjen för att sticka ut och skilja sig från de stora kedjorna!

Vi vill nå ut ännu längre och söker därför fler återförsäljare i andra regioner i Sverige! Hör av er till oss så berättar vi om det smidiga och kreativa tillvägagångssättet och hur vi hjälper er att nå framgång.

*vi vill undvika konkurrens mellan återförsäljare vilket betyder att varje ny ÅF vi tar in kommer att vara den enda i sin region eller kategori.

Uppdatering 2021-09-07:
Vår fabrik på Kreta är den som exporterar mest ifrån ön och KRETAKOTTA® har de senaste åren blivit mycket populärt tack vare den överlägsna kvaliteten. P.g.a. den höga efterfrågan från många delar av världen, också från oss och våra allt fler ÅF, kan vi emellertid inte ta in ytterligare ÅF just nu. Men kontakta oss gärna senast i maj 2022, för att planera inför våren 2023! 

Partners

Stem Trädgårdsdesign i Stockholm erbjuder KRETAKOTTA®-krukor med helt egen och mycket läcker design! stemtradgardsdesign.se

Samarbete med Svenska Trädgårdsdesigners Förening vars medlemmar är yrkesskickliga, utbildade och erfarna designers av trädgårdar och landskap.

Samarbete med Insamlingsstiftelsen för Enköpings parker för att främja fortsatt parkutveckling och på så sätt även öka attraktionskraften i Enköping.