Marknadens bästa krukor!

Vår målsättning är att nå och erbjuda Dig som kund unika, stilfulla krukor av världskvalitet. För vissa kunder passar det utmärkt att köpa krukorna och urnorna direkt online här på hemsidan för snar leverans hem medan andra vill känna på dem och se dem i verkligheten innan köp. Besök gärna vår utställning i Uppsala och köp på plats!

För närvarande finns följande KRETAKOTTA®-återförsäljare i Sverige (nedan) som säljer lokalt.

Om Du representerar ett företag som tycker våra produkter verkar spännande och skulle vilja bli återförsäljare eller partner till oss är Du givetvis välkommen att kontakta oss!

Adriana & Stefan
Telefon: 076-2229728
E-mail: amforeas@medelhavskeramik.se

Krukor, terrakottakrukor av överlägsen kvalitet

Återförsäljare

Alla våra ÅF håller egna lager och har ett mycket stort utbud med varierade modeller och storlekar av KRETAKOTTA®-krukor. 

Vill ni bli exklusiv* återförsäljare av KRETAKOTTA®-krukor i er region?!

KRETAKOTTA® är tack vare våra egna och våra återförsäljares försäljningsframgångar det största varumärket av handgjorda medelhavskrukor i Sverige. För enskilda trädgårdshandlare är KRETAKOTTA®-krukorna den perfekta produktlinjen för att sticka ut och skilja sig från de stora kedjorna!

Vi vill nå ut ännu längre och söker därför fler återförsäljare i andra regioner i Sverige! Hör av er till oss så berättar vi om det smidiga och kreativa tillvägagångssättet och hur vi hjälper er att nå framgång.

*vi vill undvika konkurrens mellan återförsäljare vilket betyder att varje ny ÅF vi tar in kommer att vara den enda i sin region eller kategori.

KRETAKOTTA® är det ledande märket av handgjorda krukor i Grekland och är den fabrik som exporterar mest, mycket tack vare den överlägsna kvaliteten. P.g.a. den höga efterfrågan från många delar av världen, också från oss och våra allt fler återförsäljare, kan vi emellertid inte ta in ytterligare ÅF just nu. Men kontakta oss gärna senast i juni 2024, för att planera inför våren 2025! 

Vi är även generalagent för CANOVAS krukor från Spanien. Dessa krukor är maskindrejade och finns i två grundfärger: terrakotta och ljus, beige. Krukorna är frosttåliga och finns i att beställa glaserade. Både modeller och färgsättning håller modernt formspråk.

CANOVAS krukor finns både i två naturliga färger och som bilden visar, i flera glaserade färger.

CANOVAS krukor finns både i två naturliga färger och som bilden visar, i flera glaserade färger.

Partners

Skötselfria Wexter AB är marknadsledande i Sverige inom konstväxter. I deras butik/showroom på Karlbergsvägen 36 i Stockholm finns ett dussintal av våra krukor att beskåda.

Skötselfria Wexter har hela vårt sortiment tillgängligt så om professionella installationer efterfrågas med konstväxter i vackra, handgjorda och klimatsmarta krukor för offentliga miljöer såsom hotell, köpcentrum, gallerior och kontor, då är det till Skötselfria Wexter AB man vänder sig!

Stem Trädgårdsdesign i Stockholm erbjuder KRETAKOTTA®-krukor med helt egen och mycket läcker design!

Samarbete med Svenska Trädgårdsdesigners Förening vars medlemmar är yrkesskickliga, utbildade och erfarna designers av trädgårdar och landskap.

Samarbete med Insamlingsstiftelsen för Enköpings parker för att främja fortsatt parkutveckling och på så sätt även öka attraktionskraften i Enköping.