Anläggningskrukan

Anläggningskrukan är en proffskruka och en av landets mest omtyckta krukor bland bostadsrättföreningar, campingar, turistanläggningar, kommuner och andra offentliga miljöer.

Att plantera i krukor är ett lätt och snabbt sätt att skapa stämning och mysfaktor i utemiljöer. Våra handgjorda krukor är miljövänliga och har skapats uteslutande av naturligt silikatmineral utan tillsatser. De är av högsta kvalitet och passar för alla typer av växter och börjar inte flagna/spricka som italienska terrakottakrukor inte sällan gör.. En särskild modell, Palamedes, är speciellt framtagen för att passa offentliga anläggningar. Den har en bred fot, är stabil och praktiskt taget ovältbar med sina drygt 300 kg då den är fylld med fuktig jord och dränerande grus i botten. Den är stor nog att husera både buskar och prydnadsträd och eftersom den är stor behålls fukten länge i jorden och växterna kräver inte lika frekvent vattning som växter i små krukor.

Anläggningskrukan
Det som gör denna kruka och alla andra av våra krukor unika är kombinationen att materialet andas, vilket uppskattas mycket av växterna, samtidigt som de är hårdbrända och därmed frostsäkra. Faktum är att de kan stå utomhus i strängaste vinterkyla utan att flisa eller spricka – även med jord i! Godset är tjockt och slitstarkt och därför särskilt lämpligt för offentliga miljöer. Vidare är våra krukors livslängd extremt lång, många decennier, och är därför en god investering.
Eftersom krukorna är av naturmaterial får de med åren en spännande patina och blir allt vackrare. De kommer för lång tid framöver skapa ett imponerande blickfång och trivsam miljö bland boende och besökare!

Tillval:

Som ett extra skydd kan anläggningskrukan tillföras dubbla lager av en osynlig impregnering som gör dem vattentäta och samtidigt bättre skyddade mot smuts och klotter. Denna unika option kan ingen annan tillverkare erbjuda! Tillkommande pris: 232 kr (exkl. moms)
Anläggningskrukan framställs i fyra storlekar. Be om offert vid intresse av många.
Styckpris (exkl. moms):

Palamedes 60 x 80 cm, volym ca 200 L: 3,112 kr (lagervara)
Palamedes 70 x 90 cm, volym ca 330 L: 7,840 kr (lagervara)
Palamedes 80 x 100 cm, volym ca 420 L: 11,120 kr
Palamedes 100 x 120 cm, volym ca 750 L: 15,600 kr

Anläggningskrukan
Stora krukor | Anläggningskrukan
Anläggningskrukan