Semele

470 kr7,900 kr

Denna stilrena urna kommer i många olika storlekar där den minsta passar perfekt som vas för snittblommor. På fest och bröllop ger de majestätiska större urnorna ett pampigt och beundransvärt intryck som unik, gigantisk vas för blomsterarrangemang.
Dess slanka form gör att den även är utmärkt för att dekorera hem eller kontor, med eller utan blommer i innerkruka.
Ett annat tilltalande sätt att använda Semele är att ge uppfarten en spännande inramning och unik karaktär genom att placera en urna på varsin sida om den, som dekorativ grindstolpe (utan grind).

Semele går precis som övriga kärl att specialbeställas målad efter eget önskemål eller i gyllene färg som bildexemplet ovan visar.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
Vikt Inte tillgänglig
Dimensioner Inte tillgänglig
Dränering

Semele har dräneringshål utom storlek 35 x 18 cm som är tänkt att användas som vas för snittblommor och är därför den enda storleken av denna modell som EJ har dräneringshål.

Frosttålighet & variatoner

Urnor av frostsäker terrakotta som klarar vinterns kyla utomhus minst lika bra som stengodskrukor tack vare materialets stenhårda karaktär och den unika framställningen.
Urnorna är resultat av avancerat hantverk där varje urna fått sin personliga prägel. Eftersom de inte är stöpta i form kan mindre avvikelser förekomma både gällande form och storlek.
Angiven storlek ovan visar snittstorlek. Urnorna kan i verkligheten vara något större eller mindre.