• Urna i terrakotta
  • Urna i terrakotta
  • Urna, använda som tandoor. Ugn.
  • Urna, använda som tandoor. Ugn.

Rito

1,200 kr4,280 kr

Exklusiv konformad terrakottaurna som med sin speciella form fångar blicken och skapar intressant fokus i rummet. Utmärkande är även att keramikern ”signerat” urnan med fingertoppsavgjutningar i de dekorativa ringarna. Urnan är av extra tjock, hårdbränd terrakotta och är precis som övriga kreationer frostsäker. Ett mycket gott alternativ till urna i stengods alltså.
Rito är också mycket spektakulär och vacker i trädgården eller utanför en entré med blommor planterade, liggande utan ställning, som bilderna ovan visar. Fungerar då också som sittbänk. En unik urna med många möjligheter när det kommer till exklusiv inredning – både inomhus och utomhus! (OBS. Stativ ingår ej).

Man kan också använda urnan som uteugn om man är lite kreativ som en kund på Åland gjort, se bilder. Kontakta oss för detaljer och fler bilder om det är intressant!

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
Vikt Inte tillgänglig
Dimensioner Inte tillgänglig
Dränering

Terrakottaurnan har ej dräneringshål men vi kan borra upp hål kostnadsfritt innan leverans om så önskas. Annars borrar man själv lätt upp genom att använda betongborr utan slagfunktion. Urnan är av tjockt, hårt gods och kommer inte att spricka.

Frosttålighet & variatoner

Frosttålig urna av hårdbränt gods.
Urnorna är resultat av avancerat hantverk där varje urna fått sin personliga prägel. Eftersom de inte är stöpta i form kan mindre avvikelser förekomma både gällande form och storlek.
Angiven storlek ovan visar snittstorlek. Urnorna kan i verkligheten vara något större eller mindre.