• Piedestal till vattentunna / kruka
  • Piedestal till vattentunna / kruka

Atlas

990 kr1,190 kr

Atlas är plattformen (markerad med rektangel) som bär upp vattentunnan Fraska™. Atlas är skapad av extra tjockt gods för att kunna mäkta med den tyngd som tunnan full med vatten innebär. Vi har också sett till att övergången mellan vattentunnan och plattformen är så diskret som möjligt och lagt till en ring på Atlas kropp för att skapa ett sammanhållande helhetsintryck. Plattformen eller piedestalen gör att regnvattentunnan kommer upp i höjd och tillåter därmed att en vattenkanna kan fyllas direkt från tappkranen.

Dimensioner N/A
Dränering

Atlas kommer med ett dräneringshål som är användbart om den används som kruka istället för plattform/piedestal åt Fraska™.

Frosttålighet & variationer

Utekrukor av frostsäker, hårdbränd terrakotta som klarar vinterns kyla minst lika bra som krukor av stengods tack vare materialets stenhårda karaktär och den unika framställningen.
Krukorna är resultat av avancerat hantverk där varje urna fått sin personliga prägel. Eftersom de inte är stöpta i form kan mindre avvikelser förekomma både gällande form och storlek.
Angiven storlek ovan visar snittstorlek. Krukorna kan i verkligheten vara något större eller mindre. Tomma krukor ska ställas upp och ned inför vintern.