Rito

1,980 kr4,280 kr

Exklusiv terrakottaurna i stativ som med sin speciella form fångar blicken och skapar intressant fokus i rummet. Utmärkande är även att keramikern ”signerat” urnan med fingertoppsavgjutningar i de dekorativa ringarna. Urnan är av extra tjock, hårdbränd terrakotta och är precis som övriga kreationer frostsäker. Ett mycket gott alternativ till urna i stengods alltså.
Rito är också mycket spektakulär och vacker i trädgården eller utanför en entré med blommor planterade, liggande utan ställning, som bilderna ovan visar. Fungerar då också som sittbänk. En unik urna med många möjligheter när det kommer till exklusiv inredning – både inomhus och utomhus!

Stativ i smide ingår.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig
Vikt Inte tillgänglig
Dimensioner Inte tillgänglig
Dränering

Terrakottaurnan har ej dräneringshål men vi kan borra upp hål kostnadsfritt innan leverans om så önskas. Annars borrar man själv lätt upp genom att använda betongborr utan slagfunktion. Urnan är av tjockt, hårt gods och kommer inte att spricka.

Frosttålighet & variatoner

Frosttålig urna av hårdbränt gods.
Urnorna är resultat av avancerat hantverk där varje urna fått sin personliga prägel. Eftersom de inte är stöpta i form kan mindre avvikelser förekomma både gällande form och storlek.
Angiven storlek ovan visar snittstorlek. Urnorna kan i verkligheten vara något större eller mindre.